Sunday, November 16, 2008

Antonia


Antonia is een film over het leven van een familie. Ik vind dat de film goed is. De film heeft veel droevige momenten. De film ook heeft veel grappige momenten. Ik denk dat Antonio een goede oma is. Ik hou van deze film omdat Antonio echt liefde toont. Zij hou van alles haar afstammeling even. De film is veel blij.

Monday, November 3, 2008

Vorige Zomer



Vorige zomer heb ik cursussen bij de universiteit genomen. Vorige zomer ben ik naar huis gegaan. Vorige zomer heb ik voor een dokter gewerkt. Vorige zomer heb ik een boek gelezen. Vorige zomer heb ik veel gezwommen. Vorige zomer heb ik elk morgen uitgeslapt. Vorige zomer heb ik gefeitst. Vorige zomer heb ik piano gespeeld.

Friday, October 10, 2008

Mijn reis naar Nederlands


Ik wil naar Nederlands reisen. Op maandag, ik zal naar Amsterdam aankomen. Ik moet slapen maar ik wil langs de grachten fietsen. Op dinsdag, ik fiets van Amsterdam tot Keukenhof om de tulpen te kijken. Op woensdag, ik zal naar Gouda gaan. Ik wil de kaas proberen. Op de avond ik zal uitgaan met vrienden. Op donderdag, ik slaap al 3u uit. Ik eet een tosti voor mijn tussen de middag. Op vrijdag, ik zal naar Kinderdijk gaan. Ik zal fotos nemen. Op zaterdag, ik zal mijn Oom Arnold en Tante Rite bezoek.

Friday, September 26, 2008

Waroom leer jij Nederlands?

Mijn grootouders komen uit Holland. Ik wil met mijn grootouders praten. Ik ook wil Nederlands leren want ik wil ooit naar Nederlands reizen. Ik wil naar Amsterdam reizen. Ik wil in een grachtenhuis wonen en ik wil mijn fiets rijden naar mijn werk.